Birol Emil Ortaokulu

Vizyon: Birol Emil Ortaokulu olarak:Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Birol Emil Ortaokulu olarak:Teknolojiyi gayesi doğrultusunda öğrenen ve kullanan,Karakterli, dürüst, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:00---12:40 (7 ders saati ortaokul için) 12:50---17:20 (6 ders saati İlkokul için)
Isınma: Doğalgaz ile okulumuz ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04320000000

WEB - https://birolemilortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mh. Rahman Yolu Cd. Kevenli Toki Yolu Üzeri No/67

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri - Karşıyaka Mh. Rahman Yolu Cd. Kevenli Toki Yolu Üzeri No:67

Adres - Karşıyaka Mh. Rahman Yolu Cd. Kevenli Toki Yolu Üzeri No/67

Ulaşım Kevenli Toki Otobüsleri (Van Büyükşehir Belediye Sitesinden Saatleri Öğrenilebilir) Ve Kevenli Toki Minibüs Hatları (Zaferler Ortaokulu Yanından) İle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ VAN İLİNİN MERKEZ İLÇESİ OLAN İPEKYOLUNDA BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR. ULAŞIM 7/24 KESİNTİSİZ BULUNMAKTADIR. (KONUT VE ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.)